ARCHITECTENBUREAU Ilse Verlé
Architectuur - restauraties - werfcoördinatie
HOME VISIE NIEUWBOUW VERBOUWINGEN RESTAURATIE CONTACT

Verbouwingen > Danny en Els

Project: Danny en Els
Regio: Ninove
Omschrijving:
De woning werd oorspronkelijk gebouwd als vakantiewoning en wordt nu uitgebreid om als volwaardige woning te kunnen functioneren.

Uitwerking:
De inplanting van de woning op een ruim perceel liet toe om de uitbreiding langs de rechterzijde van het bestaand gebouw te plaatsen. Er werd gekozen voor een witte box, die gesculpteerd wordt door de verschillende raamopeningen. Doorzichten doorheen de verschillende ruimtes verbinden de woning met de omliggende tuin.
 
 
 
©2007 Architectenbureau Ilse Verlé bv-bvba - Denderkaai 48/8 - 9400 Ninove – T. 054/588 011 – G. 0495/20 93 95 – E. info@ilseverle.beFB. Bezoek ons op Facebook