ARCHITECTENBUREAU Ilse Verlé
Architectuur - restauraties - werfcoördinatie
HOME VISIE NIEUWBOUW VERBOUWINGEN RESTAURATIE CONTACT

Verbouwingen > Mertens-Vuylsteke

Project: MEVU
Regio: Denderwindeke
Omschrijving:
Uitbreiding van de achtergevel

Uitwerking:
De nood tot uitbreiding van de bestaande woning in landelijke stijl drong zich op: de leefruimte en keuken waren slechts beperkt van grootte. De woning sloot zich bovendien af van de tuin en het achterliggende landschap.Er werd daarom voor geopteerd om het gelijkvloers volledig te verbouwen. De tussenmuur tussen keuken en living werd gesloopt, de achtergevel werd over bijna de volledige breedte open gemaakt. Tegen deze achtergevel werd over de volledige breedte van de woning een nieuwe minimalistische glazen uitbouw geplaatst, waardoor het licht nu volop kan binnen stromen en het interieur verweven wordt met de buitenomgeving.
 
 
 
©2007 Architectenbureau Ilse Verlé bv-bvba - Denderkaai 48/8 - 9400 Ninove – T. 054/588 011 – G. 0495/20 93 95 – E. info@ilseverle.beFB. Bezoek ons op Facebook